Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Sykkelbriller

Uansett om du sykler profesjonelt eller for gøy, er det viktig å benytte riktig utstyr. Shades of Norway har freshe sykkelbriller til alle syklister. 

 

 

Dårlige solbriller eller ikke briller i det hele tatt er med på å gjøre sykkelturen mye dårligere enn den kunne ha vært. 

For ikke lenge siden var det mulig å konkurrere i sykling og vinne løp som Tour de France uten solbriller. Er økningen i profesjonelle syklister som bruker solbriller bare en enkel måte å tiltrekke seg flere sponsorer og å se bra ut på TV?

Nei. I tillegg til å beskytte øynene dine mot skitt, støv, sand og lignende, er solbriller den beste måten å sikre at du slipper å lide av grå stær, keratitt og andre øyeplager forårsaket av UV-stråling. 

Unngå øyeskader

Som i mange andre idretter, er man som syklist svært sårbar for øyeskader. Både i sommer- og vinterhalvåret er det fare for grus- og snøsprut, hard vind mot øynene samt sterkt lys. For syklister i terreng er faren desto større på grunn av trær og kvister i øyehøyde. Her vil sykkelbriller minske sjansen for øyeskader. 

Dersom øyet blir utsatt for fremmedlegemer kan du få permanent skade på hornhinnen, noe som kan gå utover synet og være krevende og kostbart å rette opp i.

Om gjenstander som for eksempel kvister, grus eller is treffer øyet i stor fart, kan de trenge gjennom øyeveggen og treffe øyets linse. Blir denne skadet utvikles det grå stær, en tilstand som vanligvis må opereres. Det er også stor sjanse for betennelse da bakterier lett føres inn i øyet.  

Ved å alltid bruke sykkelbriller minskes sannsynligheten for skade betydelig. Du kan føle deg trygg og mer avslappet på sykkelen samtidig som du har bedre sikt og ser helt fantastisk ut. 

Andre produkter

Shades of Norway har et stort utvalg forskjellige type briller i vårt sortiment i tilleg til sykkelbriller, slik at du kan finne en brille til enhver anledning. 

Solbriller

Solbriller er noe de fleste av oss har en eller flere av i garderoben hjemme, ofte til forskjellig og spesifikt bruk eller bare som moteriktig tilbehør. Hos oss finner du solbriller til både mann og kvinne, i sporty og urban stil, enkle og fargerike samt raske og runde. 

Brilleglassene vi bruker i våre modeller er rene og gir god sikt samtidig som de beskytter øynene dine for skadelig UV-stråling. Vi har også brilleinnfatning med clip-on solbriller, dermed får du to briller i ett!

Slalombriller 

For skientusiastene der ute har vi et stort utvalg slalombriller i freshe farger som passer til alle. Vi har kombinert god kvalitet med lav pris for å gi deg det beste tilbudet på markedet. Du får en kule og komfortable briller som flere slalomkjørere har skrytt opp i skyene. 

Dermed er du og øynene dine beskyttet mot hard vind, sterkt lys, snøsprut og rusk. Brillene gir deg også god sikt i slalombakken, noe som er essensielt for å unngå ulykker som kan skade både deg selv og andre. 

Raske Shades

Sensasjonen “Raske Shades” bare vokser og vokser. Brillene er ikke lenger kun et sportstilbehør for idrettsutøvere, men også et moteplagg som er å se på noen av verdens mest kjente modeller og kjendiser. Brillene har til og med inspirert til en Spellemann-nominert norsk hit!

Om du skal bruke dem på langrenn ellersykkel, på stranden eller på fest - Shades of Norway har de aller raskeste brillene. Vi har et utvalg freshe farger og modeller som sitter behagelig på ansiktet og frisker opp ethvert antrekk. 

Sjekk ut sykkelbrillene våre og mange flere type briller i dag. Finn noen som passer deg og din stil i vår nettbutikk!