Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Slalombriller

Det kan være vanskelig og velge riktig slalombriller, og ofte kan kvalitet gå på bekostning av design og pris. 

 

 

Hos Shades of Norway finner du stilige og fete briller med svært høy kvalitet til tross for lav pris.

Markedets beste briller?

Våre solbriller har blitt testet av mange slalomkjørere, og flere av disse forteller at brillene våre er blant de beste de har prøvd. For oss er det viktig at alle brillene våre har høy kvalitet, samtidig som de har et kult design. Med et par briller fra oss kan du derfor være sikker på at blir du den råeste i bakken!

Vår toppmodell - Telemark

Vår nye toppmodell sprenger skalaen. Disse brillene er blant de beste på markedet fordi vi ikke har spart på noe. Vi har sørget for at slalombrillene Telemark har topp kvalitet når det kommer til både sikt, komfort og slitestyrke. 

Glassene er laget for å gi deg god sikt under alle forhold. For kveldskjøring og whiteout følger det med en kontrastlinse som er enkle å bytte ut. På denne måten trenger du bare et par briller for alle de ulike norske værforholdene. 

Passer alle formål

Våre briller passer ypperlig til alle aktiviteter. Enten du står pår ski eller snowboard kan du være sikker på at disse slalombrillene passer perfekt. Vi har et stort utvalg av slalombriller i en mengde forskjellige farger. Alle brillene våre passer til forskjellige hjelmer, og de er utstyrt med silikonbånd slik at de sitter godt fast på hjelmen. 

Derfor bør du ikke bruke vanlige solbriller

Noen velger å bruke solbriller i steden for slalombriller når man står på ski. Ulempen med å bruke solbriller, selv på en solrik dag, er at det fortsatt kan være veldig kaldt i luften og øynene dine kan begynne å renne eller fryse opp. Solbriller sitter heller ikke like godt som ordentlige briller, og kan derfor falle av. Om du faller er det også mindre fare for at du skader øynene dersom du har på skibriller fremfor vanlige solbriller. 

Hvorfor er det viktig å bruke briller?

Det har ingenting å si om du er nybegynner eller har stått på ski i mange år - alle bør bruke skibriller. Det er av den enkle grunn at vi må beskytte øynene våre. 

Dugg

Briller kan dugge. Dette kan være et vanlig problem, spesielt for nybegynnere, og skjer vanligvis når det dannes fuktighet på innsiden av linsen på grunn av overoppheting eller vann / snø som kommer inn i beskyttelsesbrillene. Når det kommer snø på linsene, enten på innsiden eller utsiden, kan brillene dugge. På grunn av dette er alle våre briller utstyrt med doble polykarbonatlinser med antidugg.

Øk kontrasten

En annen faktor som bidrar til synlighet når du går på ski eller snowboard er kontrast. Når du er i bakken, kan terrenget smelte sammen til et hvitt felt. Å bruke fargede linser gir imidlertid kontrast til utsikten din og får høyder og bakker til å skille seg mer ut. Linsene på våre briller er laget slik at de skal skape den kontrasten du trenger for å se bakken godt nok.

Beskytt øynene

Briller er en viktig del av ski- eller snowboardutstyr, og beskytter øynene dine mot elementene og solskader. Disse idrettene utsetter nemlig øynene dine for langvarige perioder med hard vind og sterkt sollys. 

I motsetning til solbriller, forsegler slalombriller øynene dine fra den kalde luften. Brillene beskytter øynene dine mot luftbåren snø og rusk, i tillegg til farer som trelemmer og falne grener. Slalombriller holder seg trygt på hodet ditt i siyuasjoner der solbriller ville flydd av. Ski og snowboard er sportsgrener som krever forsiktighet, og når du ikke har god sikt er sannsynligheten større for at du skader deg selv. 

Kjøp slalombriller i nettbutikken vår, eller sjekk det store utvalget av briller i dag.