Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Skibriller

Jakten på de perfekte skibrillene kan være på vanskelig. Det er mange behov som skal dekkes, og det kan føles overveldende å velge mellom flere modeller. 

 

 

Heldigvis har vi i Shades of Norway laget de perfekte skibrillene så du velger riktig!

Toppmodellen - Telemark

Vår toppmodell gjør slutt på behovet for et par briller for hvert værforhold. Telemark-brillene fra SON er laget for å være enkel i bruk, samtidig som de skal passe til enhver anledning. Derfor følger det med ekstra linser for de dagene med mørkere vær, nattkjøring eller whiteout. Denne linsen skaper mer kontraster som gjør det mulig å skille mellom snø og himmel. Det lyse glasset i brillen gjør også at det slippes inn mer lys, noe som gjør de perfekte til lange turer om kvelden. 

Hvorfor bruke skibriller?

Vet du egentlig hvorfor det er lurt å bruke briller når man står på ski? Det er nemlig flere grunner til det. 

Når man står på ski, og kommer opp i høy fart, blir øynene dine utsatt for mye vind og eventuelt snø. Dette kan tørke ut øynene dine, som kan gjøre det både ubehagelig og vanskelig å se skikkelig. 

Whiteout

Whiteout skjer når lys og tåke gjør det helt umulig å skille mellom bakke og himmel. Uten kontraster klarer ikke øynene å se detaljer, og når dette skjer er det skummelt å kjøre i bakken fordi hevinger i bakken, hopp og lignende vil være vanskelige å få øye på. Med briller som vår Telemark-modell kan du kjøre i alle værforhold og likevel føle deg trygg. 

Våre linser skaper kontrast ved whiteout!

Dugg

Det er flere ting som kan hindre sikt - dugg er også et vanlig problem. Dersom det kommer fukt som vann eller snø på innsiden av brillene, vil det dugge og bli vanskelig å se. Vi vet at dette er et vanlig problem og at det kan være svært frustrerende med redusert sikt, derfor er alle våre briller utstyrt med doble polykarbonatlinser med antidugg.

Andre produkter fra SON

Shades of Norway tilbyr ikke bare slalombriller, vi har også en rekke forskjellige solbrillekolleksjoner. Vi har et stort utvalg av briller i forskjellige farger og fasonger. 

Cecilia Brækhus

Vi har laget nye solbriller i samarbeid med proffbokser og verdensmester Cecilia Brækhus. Denne kolleksjonen er laget ut i fra de fem beltene hun har fått som regjerende verdensmester. Brillene er unike, og laget for å være slitesterke, anvendelige og passe til enhver anledning. 

Raske Shades

Det er lite som er fetere enn raske shades. Uansett anledning er våre briller en showstopper! De lette rammene og slitesterke og fargerike glassene sørger for å gi brillene et karakteristisk utseende. Våre raske shades passer til alt, både fest, ski og som et tilbehør til et stilig antrekk!

Aurora Polaris briller

Våre Aurora Polaris-briller er inspirert av det vakre nordlyset. Brillene er lette og sporty, med et vakkert fargespill. Disse er perfekte for deg som liker å bevege deg ute i naturen. Det er viktig å beskytte øynene sine godt fra det sterke UV-lyset fra solen som kan være skadelig for øynene dine.