Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Raskebriller

Shades of Norway tilbyr noen av de kuleste og mest innovative solbrillene på markedet. Vår visjon er å kombinere design med kvalitet og brukervennlighet. 

 

 

Kun det beste er godt nok for oss. Vi sørger for at du får briller av kvalitet, uten at det skal koste masse. 

Mote som har kommet for å bli!

Raskebriller er ikke et nytt fenomen, men heller en 90-talls trend som har kommet tilbake. Raske shades hadde sin storhetstid samtidig som blekede hårtupper og sagging, men de to trendene er det nok ikke så mange som savner. Derimot er fargerike og sportslige briller kommet for å bli. 

Briller som passer til alt

Det er flere grunner til at raskebriller er et tilbehør alle burde bruke. Brillene fresher opp et hvilket som helst antrekk, og stilige briller passer til enhver anledning uavhengig om det er fest, musikkfestival eller bare en tur til butikken. 

Derfor bør du bruke solbriller

Når du ikke bruker beskyttelse trenger ultrafiolett stråling du ikke kan se gjennom øynene, noe øynene er veldig følsomme for. Dersom øyene blir utsatt for dette lyset over lengre tid kan man pådra seg øyeskader. 

Det sterke UV-lyset som kommer fra sola er skadelig, men med et par skikkelige solbriller vil du kunne sperre ut mesteparten av disse skadelige strålene. Sjekk ut vårt utvalg med raske briller for å finne noen som både passer deg og beskytter øynene dine. 

Andre produkter fra Shades of Norway

  • Slalombriller

  • Aurora Polaris

  • Cecilia Brækhus

Slalombriller

På samme måte som at det er viktig å bruke solbriller, er det å beskytte øynene når man står på ski minst like viktig. Bruk av skibriller er også viktig for å sørge for at du ser skikkelig. Slalombriller med skikkelige linser gir mer kontraster, samtidig som du unngår å få øynene fylt med snø. 

Whiteout

Noe av det skumleste som kan skje om du står på slalom uten briller, er å oppleve whiteout. Når dette skjer er lyset med på å gjøre det nesten umulig å skille mellom bakke og himmel fordi alt blir hvitt. Du kan likevel unngå dette om du bruker et par slalombriller som øker kontrastene. 

Aurora Polaris

Noe av det Norge er mest kjent for er det vakre nordlyset. Derfor har vi laget noen solbriller inspirert av det fantastiske lysfenomenet. Disse brillene er smykket i gul/grønne og blå/lilla farger.

Cecilia Brækhus

Shades of Norway har i samarbeid med proffbokser Cecilia Brækhus laget en helt egen solbrillekolleksjon. Disse brillene er laget for å passe til de fleste anledninger, samtidig som de er slitesterke. Brillene har glass som tåler en støt, og de får heller ikke riper lett. Rammen er laget av sveitsisk termoplastisk som gjør den svært lett. 

Sjekk ut vårt store utvalg!

Sjekk ut nettsiden vår for å se hvilke andre solbriller du kan finne hos oss. Vi har også et stort utvalg med raskebriller!