Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Raske Shades

Det er lite som er mer på moten for tiden enn raske shades. De karakteristiske brillene har tatt internett med storm i løpet av de siste årene. 

 

 

Brillene har vært å se som tilbehør på rød løper og under motevisinger, i tillegg til å være en storfavoritt innen gatemoten. 

Raske Shades som beskytter øynene dine

Det kan være vanskelig å finne kule raske shades, men det å finne noen av god kvalitet som også beskytter øynene dine er enda vanskeligere. Hos Shades of Norway finner du et stort utvalg av forskjellige solbriller, i forskjellige stiler og farger.

Det er flere grunner til at du bør beskytte øynene dine mot solen. De sterke UV-strålene kan forårsake skader på øynene dine, i tillegg til å skape sterke hodepiner. For å unngå å få plager grunnet langvarig eksponering for UV-lys, bør du gå for et par solbriller som beskytter øynene dine godt.

Polariserte glass

Det som gjør at raske shades skiller seg så ut er glassene. Disse er polariserte og i sterke freshe farger! Gode polariserte glass vil også redusere gjenskinnet fra sollyset som svekker synet ditt. 

Stopper mer enn lys

En annen fordel ved å bruke solbriller er at du også hindrer andre ting fra å treffe øyene, blant annet snø, støv og vind. Hvis du tilbringer mye tid på stranden eller i skibakken er det også lurt å beskytte øynene fra sand og saltvann.

Hvor kommer fenomenet fra?

Metalllinser og “wraparound”-solbriller var ganske store på 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet, sammen med jelly shoes og Justin Timberlakes fargerike bandanas. Ifølge en artikkel fra LA Times i 1997, hadde alle fra Madonna til David Duchovny dem på seg. De sportslige rammene og fargerike linsene, med utgangspunkt i skikulturen, ble først adoptert av syklister og motorcrossryttere, før de lurte seg inn i mainstream moten. 

Begrepet ble først brukt i Norge i 2016, da MinMote skrev om formel 1-føreren Lewis Hamilton som var iført solbriller “like raske som hans egne rundetider i Monaco Grand Prix”.

Trender som kommer tilbake 

Vi ser stadig vekk at trender fra 80/90-tallet kommer tilbake og tar verden med storm. Som regel er det motehusene selv som resirkulerer elementerer fra de ulike tiårene, men i dag stammer trender like gjerne fra kjendiser eller moteikoner. Det kan starte med noe så enkelt som at en kjendis tar på seg et par fete briller, og plutselig har det blitt en trend alle snakker om. 

Collab med Cecilia Brækhus

Sammen med Cecilia Brækhus har vi laget en egen kolleksjon med raske shades. Disse brillene er laget for å vare: De er slitesterke, og takket være den lette rammen er de svært behagelige å ha på. Rammen er fleksibel og tåler derfor en støyt. Brillene beskytter godt mot solen samtidig som de skiller seg ut. Med andre ord, brillene er både tøgge og praktiske!

Fresh opp antrekket med Raske Shades fra SON

Solbriller er ikke bare viktig for å beskytte øynene dine, de er også det perfekte tilbehøret å style et antrekk med. Et par store fargerike briller kan få hvem som helst til å stoppe opp å beundre! Du blir lett den kuleste på festen med raske shades fra Shades of Norway!